Claudia Pătrășcanu și-a luat copiii de la Gabi Bădălău: „Mulțumesc Poliția Română pentru implicare…”

04 09. 2024, 09:59

Claudia Pătrășcanu și-a recuperat copiii de la Gabi Bădălău, după ce s-a dus cu poliția acasă la el. Iată ce a spus cântăreața! 

Claudia Pătrășcanu a făcut publice pe rețelele de socializare imaginile în care s-a dus cu poliția acasă la Gabi Bădălău pentru a-și lua copiii. În prezent, cântăreața i-a recuperat pe cei mici și a postat un mesaj legat de întreaga situație. 

Claudia Pătrășcanu și-a luat copiii de la Gabi Bădălău 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii unui nou scandal, care a făcut-o pe cântăreață să apeleze la oamenii legii. Aceasta susținea că omul de afaceri nu vrea să îi dea copiii, iar într-un final cei doi au ajuns acasă la mama lor. 

După trei zile, am reușit să îmi iau copiii acasă. Multumesc televiziunilor, Antena Stars, România TV, pentru sprijin și implicare, dar și vouă, oamenilor care v-ați rugat pentru mine, pentru gândurile și susținerea voastră. Mulțumec Poliția Română pentru implicare, pentru apelurile și insistența de a-mi aduce copiii. Dumnezeu e Mare!” , este mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare. 

Ce spune Gabi Bădălău 

Omul de afaceri a negat complet acuzațiile aduse de mama copiilor lui și a precizat faptul că băieții trebuiau să se afle la el, întocmai după cum ar fi stabilit împreună cu Claudia Pătrășcanu.  

Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: social media